maandag 10 februari 2014

will you be my valentine?

Hoi allemaal!!


Sorry dat ik eventjes afwezig was, maar ik had ein-de-lijk vakantie en ik ben eventjes met mijn vriend op citytrip naar Brugge geweest en gewoon even genikst. Ik heb ook besloten niet meer elke dag te bloggen. Voorlopig kan je elke woensdag en zaterdag een nieuwe blogpost lezen om 19u00. Hoi terug alleszins!!

Valentijn komt er weer aan en alhoewel dat in België misschien niet zo uitbundig vieren, mag er toch wel wat aandacht aan gegeven worden, niet? Voor zij die Valentijn niet alleen vieren met een etentje - ook gezellig natuurlijk - geef ik hier enkele ideeën. Vandaag enkele tips voor de girlfriends!


 




LUSH
Hello Gorgeous Box
Sex Bomb Bruisbal - Tender is The Night Massage Bar
 Love Locket Ballistic Bruisbal - Neon Love Zeep

The place to be om je vriend(in) - en daarbij ook jezelf - te verrassen; Lush! Je vindt er onder andere bruisballen, scrubs, massage bars, shampoo, douchegel en lipscrubs. Lush heeft nu een Valentijncollectie gelanceerd, perfect dus! Verwen je vriend(in) met een massage of ga lekker samen in bad. Wanneer je een bruisbal in Lush in je badwater onderdompelt, komen er felle kleuren uit en soms zitten er ook hartjes of sterretjes in. Zeker de moeite waard! Voor een superromantische avond kan je er ook voor zorgen dat je enkele kaarsjes en champagne klaarzet. Succesvolle Valentijn verzekerd!





PARFUM
Marc Jacobs Lola - Givenchy Play
Katy Perry Killer Queen - Diesel Loverdose

Met parfum kan je ook nooit fout zitten. En ook de parfumeries weten dit. Loop de Douglas, IciParis Xl of Planet Parfum binnen en je wordt zowat overrompeld door de cadeauverpakkingen. Meestal krijg je bodylotions of douchegels bij de geur. Leuk extraatje maar vooral de doos en het hele idee van 'een pakket' maakt de dozen zo leuk. Het is dus echt niet nodig elke keer het hele pakket aan te schaffen. Een lekker geurtje alleen is al heel wat! Zorg er wel voor dat je wat achtergrondkennis hebt over haar huidige geuren. Wanneer je deze deelt met een verkoopster, kan zij helpen met het soort geur dat bij haar zal passen. Zo kan je bijvoorbeeld weten dat iemand van frisse geuren houdt door aan te geven dat ze van Chanel Chance Eau Fraîche houdt. Houdt ze eerder van Amor Amor van Cacharel, dan zou je eerder voor rozige bloemengeuren moeten gaan. Belangrijk dus je voor te bereiden!






MAKE-UP

Ook met make-up kan je weinig verkeerd doen. Daarnaast hebben veel merken het gemakkelijk gemaakt door een Valentijncollectie te maken. En girls, laten we toegeven, als iets in een hartjesverpakking komt, hebben we niet meer te klagen ;). Dit zijn producten van Urban Decay en Too Faced, die wat aan de duurdere kant zijn, maar ook in Kruidvat vind je gemakkelijk cadeautjes. Koop bijvoorbeeld een nagellakje van Essie. Die zijn van iets betere kwaliteit en luxe dan bijvoorbeeld Catrice (die dan weer lekker in ons budgetje liggen). 





FOTO'S

Foto's doen het bij mij altijd goed en daarnaast kost het je bijna niks. Maak zelf een collage van jullie mooiste foto's samen of koop een fotolijstje. Wat ook altijd leuk is, is een gepersonaliseerd fotoboek, wat je kan bestellen bij Kruidvat en Hema. Hier steekt natuurlijk wel wat werk in, maar het is zeker de moeite waard!









JUWELEN

Winner. Wanneer je een ring koopt, wel proberen eentje mee naar de winkel te nemen om de perfecte maat te hebben.


VIVABOX

Een Vivabox is natuurlijk ook altijd handig. Je krijgt bijvoorbeeld tien staaltjes parfum en een bon om de full size van je favoriet te halen. Of je koopt een Vivabox waarmee je samen kan gaan uiteten of naar de sauna kan gaan. Kan je ook slecht mee missen!


 



TASSEN

Wanneer je budget wat groter is, kan je een meisje zelden ongelukkig maken met een mooie handtas. Deze hoeven niet, zoals hierboven, van Chanel of Michael Kors te zijn natuurlijk. In H&M bijvoorbeeld vind je zeker ook andere mooie alternatieven.




LINGERIE

You can never go wrong with a little bit of lace.



CHOCOLATE, STRAWBERRY'S & CHAMPAGNE

Om het echt gezellig te maken, kan je een doos chocolaatjes en een flesje champagne of wijn kopen. Er zijn maar weinig meisjes die er niet van houden. Ook een goede tip; aardbeien met chocolade! Vertrouw me maar. En persoonlijke tip; Ferrero Rocher of Raffaello kan weinig mis doen.

En dan raad ik je verder aan veel complimentjes te geven, al je aandacht aan haar te schenken en gewoon lief zijn voor elkaar. Want - wijze woorden komen nu - uiteindelijk gaat het niet om wat je krijgt, maar om van wie je het krijgt. Zelfs als je Valentijn niet viert, of gewoon uit eten gaat, apprecieer dat maar. Want wie heeft nu een speciale dag nodig waarop je elkaar laat zien dat je van elkaar houdt, als er nog zoveel andere dagen in het jaar zijn om dat elke dag te doen?

PS: Laat deze pagina 'toevallig' even openstaan, just in case ;)!

xx Eva


Geen opmerkingen: