zaterdag 28 juni 2014

primark: AW2014 preview.

Hoi allemaal!


Voor zij die Primark nog steeds niet kennen of bezocht hebben, nu wordt het toch echt tijd om dit winkelketen te ontdekken! Het is volop aan het uitbreiden en de grootste winkel van de Benelux bevindt zich in hartje Eindhoven. Mooie cheap ass kleren die alle trend volgen, wat wil je nog meer? Eerder schreef ik al over de zomercollectie, en nu heeft Primark de eerste beelden van zijn herfst- en wintercollectie gelanceerd. Kijk je mee?















Je hebt het al gemerkt. Dit is geen collectie voor muurbloempjes. Je moet echt houden van extravagante kleding om je in Primark te wagen in het najaar. Nepbont, retro midi jurken, oversized everything en dat nog gecombineerd met sportschoenen. Natuurlijk hoef je niet alles bij elkaar te dragen zoals op de persfoto's. Apart kunnen de stukken best mooi zijn. Al twijfel ik toch wel over de paarse bontjas. 

De mode van het laatste jaar is erg geïnspireerd op de 60's en 80's. En later als onze kinderen gaan zeggen 'oh nee wat had jij aan, dat is zo ouderwets', dan kunnen wij zeggen dat dat net de bedoeling was, en dat mode zich opnieuw uitvindt om de zoveel jaar. Gek eigenlijk!

Wat vinden jullie van deze collectie? Too much of just right?

xx Eva

Geen opmerkingen: